Aanmelden.

Vul dit aanmeldingsformulier in, indien je lid wilt worden van onze vereniging.

Proefperiode

Je kunt geheel vrijblijvend 1 maand kostenloos en zonder verdere verplichtingen met ons meetrainen. Heb je interesse om mee te trainen maar je kunt geen lange afstand (hard)lopen? Geen probleem. Een trainer zal je persoonlijk begeleiden totdat je wel in staat bent om over een lange afstand te (hard)lopen. Indien je een proefperiode wilt meetrainen gebruik dan het aanmeldformulier zodat de desbetreffende trainer contact met jou op kan nemen. Op die manier kom je niet 'verloren aan' bij onze training.

Lid worden

Wens je, na een eventuele proefperiode, lid te worden? Vul dan dit inschrijfformulier in. Let op. Dit is een definitieve inschrijving; hierna wordt je geacht om contributie te betalen.

Contributie

Contributiebedrag voor jaargang 2017 bedraagt €65,00. Contributie voor de resterende maanden van het lopende jaar wordt per kwartaal berekend. Lid worden in december betekent dat je €16,25 aan contributie verschuldigd bent. Daarna wordt de jaarlijkse contributie van €65,00 in rekening gebracht.
  
Uw afbeelding bestand moet van het gif, png, jpg, jpeg type zijn. Uw afbeelding bestand mag de grootte van 10 MBs niet overschrijden. Afbeeldingen die groter zijn ndan de maximum breedte zullen worden aangepast. Afbeeldingen die groter zijn ndan de maximum hoogte zullen worden aangepast.
Selecteer afbeelding
Door te uploaden geeft u aan dat u het recht heeft om deze afbeelding te publiceren.

't weer

Ren-weer
Horst

Buienradar