Nieuws

RuuH: Bedankt allemaal

Rundje um ut Hundje.

 

Voor het vierde jaar op rij zijn wij er als Peelrunners in geslaagd om een goede hardloopwedstrijd neer te zetten.

Hierin zijn we alleen geslaagd door de hulp van sponsoren, deelnemers en -sters, vrijwilligers en een grote schare publiek.

Opmerkelijk was de grote hoeveelheid jeugd (ruim 500 lopers) die aan deze wedstrijd hebben deelgenomen. De werkgroep jeugd is er met het benaderen van de scholen en het houden van clinics in geslaagd een grote groep jeugd enthousiast te krijgen voor deze wedstrijd. Of het nu goed of minder goed weer was, iedere keer was een grote groep kinderen aanwezig bij de clinics. De werkgroep werd hierbij geholpen door vele vrijwilligers al dan niet van de Peelrunners, en Huub Hendrikx. Een prestatie van formaat.

Het aantal jongeren verdient de komende jaren nog de nodige aandacht al waren er dit jaar meer aanwezig dan voorgaande jaren. We blijven deze groep benaderen en hopen volgend jaar op nog meer deelnemers, zeker bij de teams.

Ook de 5 en 10 km. waren goed bezet. Van veel lopers/loopsters kwamen complimenten. Niet alleen voor de wedstrijden maar ook voor het publiek dat langs het parcours stond aan te moedigen. Van vele kanten kwam de opmerking dat er geen plek was om het even rustig aan te doen want het publiek stond stevig aan te moedigen. De sfeergroep heeft zich ook van z’n beste kant laten zien.

Ondanks deze positieve opmerkingen hebben we natuurlijk ook een aantal zaken opgemerkt die een (kleine) aanpassing verdienen. Maar de zeer vele positieve reacties geven de werkgroep alleen maar energie om deze aanpassingen ter hand te nemen en een nog betere wedstrijd neer te zetten.

 

Bij deze dank aan alle mensen die op een of andere wijze hebben geholpen om hier een zeer geslaagd evenement van te maken.

 

Wedstrijdcommissie Peelrunners.

 

't weer

Ren-weer
Horst

Buienradar