Nieuws

Passessies clubkleding

Beste Peelrunners

Eind februari kregen we de nieuwe prijzen voor onze clubkleding. De prijsverhogingen lagen tussen de 20 en 30%. Het bestuur heeft toen besloten om te kijken wie in de regio nog meer Rogelli kleding verkoopt. Bij de definitieve keuze van een nieuwe leverancier hebben wij niet alleen gekeken naar prijzen, maar zeker ook naar het gemak van passen, bestellen, afhalen en afrekenen van de kleding. Verder wilde het bestuur niet dat er vrijwilligers van de Peelrunners nog werk hadden met de aanschaf van kleding voor de leden. Het bestuur heeft gesproken met de huidige leverancier, Run2Day in Venlo, en met het Loopcentrum in Horst.

In de bestuursvergadering van woensdag 16 mei heeft het bestuur gekozen voor het Loopcentrum in Horst. Ten eerste vanwege het gemak. Ten tweede omdat het in de gemeente Horst aan de Maas gevestigd is en ten derde omdat veel Peelrunners al klant zijn bij het Loopcentrum. De prijzen van het Loopcentrum en Run2Day waren ongeveer gelijk. Dus helaas wel duurder dan vorig jaar. De nieuwe prijzen staan vermeld op onze site. Alle prijzen zijn inclusief BTW en bedrukking met ons logo. Er komen 2 passessies per jaar. Je hebt 2 weken de tijd om kleding te gaan passen bij het Loopcentrum. Daarna zal het Loopcentrum jullie berichten wanneer de kleding afgehaald kan worden. Afrekenen is ook in de winkel. Uitnodigingen voor de passessies lopen i.v.m. de nieuwe privacy wetgeving via de Peelrunners.

In overleg met het Loopcentrum is besloten om de eerste passessies te houden van maandag 11 t/m zaterdag 23 juni.

Wij zijn er van overtuigd dat we de juiste beslissing hebben genomen en verwachten dat de samenwerking met het Loopcentrum voor de vereniging en haar leden plezierig zal verlopen.

 
Namens het bestuur,
met sportieve groet,
 
Hans Hagens
Penningmeester.

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30