Nieuws

Stand Together

Stand Together

De Peelrunners zijn benaderd door Maarten Hermans van Stand Together. Maarten heeft zichzelf een flinke uitdaging gesteld: 120 kilometer lopen in 12 uur! En alsof dat al niet uitdaging genoeg is gaat hij dat op 29 september 2018 in rondjes van 2.2 km door de Kasteelse Bossen rennen!

 

Als hardloopvereniging willen wij Maarten graag ondersteunen en faciliteren om zijn uitdaging te halen. De baan van de Peelrunners zal dan ook het centrum van activiteiten zijn gedurende de run van Maarten en de 29ste geheel in het teken staan van zijn run en de overige activiteiten en sporten. We willen zoveel mogelijk lopers van onze club en bevriende loopclubs stimuleren om een of meerdere rondjes met Maarten mee te rennen en er zijn verschillende workshops op het gebied van sport gepland, ook door leden van de Peelrunners.

 

Maarten loopt niet voor zichzelf, maar voor stichting LIVA:

We gunnen allemaal alle kinderen een onbezorgde jeugd. Maar soms loopt dat niet zoals je hoopt.

Stichting LIVA helpt gezinnen met langdurig ernstig zieke kinderen. Waar mogelijk steunt LIVA deze gezinnen met hun emotionele, juridische en financiële zorgen.

Wil je meer weten van wat Stichting LIVA doet, kijk dan op www.stichtingliva.nl.

 

Uiteraard staan Maarten en zijn Challenge die dag centraal, maar het evenement wil vooral ook het plezier en de winst van bewegen, het sociale aspect van sporten en gezondheidswinst onder  de aandacht brengen bij een breed publiek. 

Meer informatie over de activiteiten tijdens Stand Together vind je op de website www.standtogether.eu of op facebook www.facebook.com/StandTogetherEvent (like de facebookpagina als je up-to-date wilt blijven).

 

WIl jij de 29e graag een rondje (mee)rennen, deelnemen aan activiteiten, genieten van muziek, een hapje en een drankje? Tickets zijn nu verkrijgbaar via www.standtogether.eu/tickets.

 

Kortom:

Maarten loopt er warm voor, hopelijk jij ook!

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31