Nieuws

Fijne feestdagen

Fijne feestdagen
Bestuur en trainers van Lopersgroep de Peelrunners wenst alle leden fijne feestdagen en een voorspoedig en sportief 2019.   

Woensdag 26-12-2018 is de Kasteelloop
De warming-up voor de 5 km van de Kasteelloop, op woensdag 26 december, wordt verzorgd door Angelique Bakker. Om 10:15 uur wordt begonnen op het grasveld bij de start.
 
 
Donderdag 27-12- 2018 Kerstwandeling
Stichting Landschap Horst aan de Maas organiseert haar traditionele Kerstwandeling door het Kasteelpark. Je kunt starten tussen 18.00 en 19.30 uur vanaf Kasteel Ter Horst. Deelname is gratis. De wandeling is ± 4 Km en voert je langs lichtjes, zang en toneel. Lopersgroep de Peelrunners helpt hieraan mee.  
  
 
Zaterdag 29-12-2018 oliebollenloop
De Oliebollenloop is op zaterdag 27 december. Een sportactiviteit geschikt voor alle lopers. Met na afloop onze overheerlijke oliebollen met glühwein. Kortom, kom, in sportkleding, naar de oliebollenloop op 29 december. We starten om 15:00 uur.
  
Maandag 31 december 2018 gaan we met een grote groep naar Pfalzdorf
 

Dinsdag 8 en donderdag 10 januari 2019 is de Coopertest
Wat houdt de Coopertest in?       
Gedurende 12 minuten probeer je zoveel mogelijk rondjes op de atletiekbaan te lopen. Aan de hand van de gelopen afstand en de leeftijd kan de conditie bepaald worden.
Je kunt daarbij het beste in een zo gelijkmatig mogelijk tempo de eerste 11 minuten afleggen om in de laatste minuut met een versnelling nog wat extra meters te pakken.
De gelopen afstand wordt vertaald naar zones.
De Coopertest doen we in tweetallen. Eén van de twee loopt en de ander houdt de rondjes bij en kijkt waar je bent geëindigd.
 
  
Zaterdag 12 januari is de Schadijkse Trail, dit in ons trainingsgebied
Deze trail neemt je mee over de mooie paden in de Schadijkse bossen. 
Trailrunning Europe heeft in samenwerking met Staatsbosbeheer twee mooie Trailrunning routes samengesteld. Zowel de 11 als de 21 kilometer trail geven een compleet beeld van wat deze geweldige natuurlijke omgeving te bieden heeft. De start is bij Aan de Drift, Lorbaan 9a in America. 
11 Km = 13.00 uur
21 Km = 12.00 uur
Zie www.trail-running.eu
https://www.facebook.com/SchadijkseTrail
 
  
Venloop
Het trainingsschema met de daarbij horende duurlopen voor de Venloop zijn weer begonnen. We bieden op zowel dinsdag en donderdag dezelfde trainingen aan. Voor de lopers die op dinsdag de baantraining dan op donderdag de duurloop. Voor de lopers die op donderdag de baantraining doen dan op dinsdag de duurloop. 
Verder in het weekend de langere duurloop en krachttraining. 

Strava
Volg de andere Peelrunners, resultaten bekijken, achteraf analyseren. Werkt heel simpel en leuk om te doen, geeft de route, hoogteverschil, tijd, tempoanalyse, hartslagzones, snelheid, afstand etc. aan.
Strava.com Lopersgroep De Peelrunners
 
 
 
Joop Wijnhoven

't weer

Ren-weer
Horst

Buienradar