Nieuws

Loopagenda juli en augustus 2019

 

deze mail is gericht aan 64.000 sportlieden in Nederland en België

 

's-Hertogenbosch,  start kids 18:45 uur,  5 km om 19:45 uur en  10 km om 20:00 uur
Klik hier om de Loopagenda over juli en augustus 2019 te downloaden

 


Beste Sportlieden,

Hierboven is de Loopagenda over juli en augustus 2019 te downloaden. Juni wordt aflopend gepubliceerd. Op blad 2 is een overzicht opgenomen met 125 linken naar cross- en wegcircuits met 1.171 evenementen en op blad 3 een overzicht met 138 periodieke evenementen, zoals 813 trim- strand en duinlopen. Evenals belangrijke informatie op blad 4 over hoe met de Loopagenda om te gaan. Op blad 5 informatie over de Europese privacywetgeving. Sinds enkele maanden nieuw in de Loopagenda: wie informeert mij over data van komende evenementen; zie onderaan van bijgaande Loopagenda!

Als je gebruik maakt van de digitale Loopagenda, download je altijd het recentste exemplaar. Immers, de Loopagenda wordt indien noodzakelijk dagelijks aangepast. Op blad 4 staan instructies om de agenda via het bureaublad te downloaden. Via
deze link is de Loopagenda eveneens te downloaden.
De Loopagenda is te filteren op dag, datum, provincie, plaats, tijd, afstand, soort evenement, website en omschrijving evenement.

Over (juni) juli en augustus 2019 worden 672 evenementen gepubliceerd, waaronder 47 trails, dus er is voldoende keus. Aanvullende informatie stel ik zeer op prijs.
Op dit moment gaat de Loopagenda naar 64.000 sporters, atletiekverenigingen, organisatoren van loopevenementen, sportredacteuren en gemeenten. Vandaar uit wordt de Loopagenda op zeer grote schaal verspreid, wellicht met een bereik van 90.000 unieke adressen.

 Klik hier voor een uitgebreide sfeerreportage
 

Atletiek- en loopvereniging O.S.S.-VOLO uit 's-Hertogenbosch organiseert op dinsdagavond 18 juni 2019 de gezelligste Bossche zomeravondloop, de 17e Staete Makelaars Jeroen Boschloop. De gratis funrun voor kids, de 5 en 10 km starten vanaf de Pettelaarse Schans.
Er is veel te zien onderweg! Deelnemers lopen door het uitgestrekte landschap van het gebied rondom de Zuiderplas. Met zicht op de skyline van ‘s-Hertogenbosch en natuurgebied de Bossche Broek. De afstand 10 kilometer voert tot aan het buitengebied van Sint-Michielsgestel, waarna terug richting de Pettelaar voor een drankje.
De Jeroen Boschloop is een onderdeel van de 073 Summer City Runs, een criterium van 3 loopevenementen in 's-Hertogenbosch, klik hier voor informatie.

 

INSCHRIJVEN met € 2,00 korting, kan t/m maandag 17 juni 2019 tot 20:00 uur via inschrijvingen

NA-INSCHRIJVING, op dinsdag 18 juni 2019, vanaf 18:00 uur, bij de start in het wedstrijdsecretariaat. 


TOT ZIENS OP DE 17E EDITIE VAN DE JEROEN BOSCHLOOP OP DINSDAGAVOND 18 JUNI 2019
 


Met sportieve groeten,
Piet van der Nat

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • De loopagenda is een persoonlijk initiatief van Piet van der Nat. Jaarlijks worden duizenden evenementen gepubliceerd.
  • Correspondentie uitsluitend via mijn e-mailadres.
  • Aan het vermelden van een loopevenement in de Loopagenda zijn geen kosten verbonden.
  • Het plaatsen van de Loopagenda (c.q. Link) op websites is toegestaan met bronverwijzing.
  • Verzoeken om een flyer over hardloopevenementen via de nieuwsbrief te downloaden worden afzonderlijk beoordeeld. 

 

 

't weer

Ren-weer
Horst

Buienradar