Nieuws

Sylvesterlauf 31-12-2021

Sylvesterlauf 31-12-2021

Na een jaar van onderbreking vanwege Corona gaat deze prachtige oudejaarsloop in Pfalzdorf (ligt net achter Goch) weer door. De Peelrunners en vele andere Nederlandse loopverenigingen zijn vaste gast bij dit loopevenement.

Het is er altijd gezellig, veel publiek, muziek, kaffee mit kuchen, wurst, glühwein en ook een biertje na afloop. Neem dus de knip mee, want pinnen is daar niet mogelijk.

Door Corona zijn er wel extra gezondheidsmaatregelen van kracht. Je moet een QR Corona code hebben, in Duitsland is het dragen van een mondkapje binnen verplicht en het aantal deelnemers is dit keer gelimiteerd op 2500.

De eerste 2000 aanmelders krijgen een t-shirt. Zorg dus dat je er op tijd bij bent.

Op 7 november om 0:00 uur start de inschrijving. De inschrijving van de Peelrunners doe ik gezamenlijk. Het inschrijfgeld bedraagt € 14,00. Daar zit € 2,00 statiegeld in voor het startnummer. Zodra ik je ingeschreven heb krijg je van mij een mailtje om te betalen.

Mocht je bijvoorbeeld vanwege een Corona besmetting niet kunnen deelnemen dan kan het inschrijfgeld niet terugbetaald worden. Wel kunnen we dan je t-shirt ophalen en het statiegeld terugvragen.

We lopen als Peelrunners altijd de 10 kilometer. Er is ook een 5 kilometerloop. Wil je daaraan deelnemen dan moet je het zelf regelen. De 10 kilometer start is om 15:00 uur. We rijden gezamenlijk naar Pfalzdorf en vertrekken bij de Kastiëlse Baan. Tijdstip van vertrek en dergelijke wordt nog aan de deelnemers bekend gemaakt. Om ongeveer 18:30 uur ben je weer thuis.

Heb jij ook zin om het jaar 2021 sportief af te sluiten, meld je dan aan om mee te doen. Stuur  een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met vermelding van je naam, geboortejaar en telefoonnummer.

Kijk voor informatie ook op http://www.sylvesterlauf.de/

Met sportieve groeten
Henk Dinghs

Agenda