Nieuws

Collumpie belicht………..

 Wie het bedacht heeft weet ik niet, maar het was een slim idee om na de afgelopen jaren een activiteit te organiseren waar alle leden van de Peelrunners aan konden deelnemen. Hoewel het aantal deelnemers, ongeveer 60 van de ruim 200 leden beperkt was, waren de aanwezigen zeer enthousiast en bleven dit ook gedurende de hele middag en avond. Gelukkig was het weer ons goed gezind; al had de organisatie ook rekening gehouden met slecht weer.

Na het doorknippen van het geknoopte lint door Truus werd de bedoeling uitgelegd en kon iedereen beginnen. Lopend, fietsend of met de auto naar het startpunt en vandaag werd er gewandeld of een afstand van 7 of 11 kilometer gelopen. De routes waren goed uitgezet en de regen in de ochtend had voor diverse natte plekken gezorgd. Tijdens de wandeling en de lopen werd er weer ouderwets gekletst en elkaar in het ootje genomen. Voor nieuwe leden een goed moment om kennis te maken met de vereniging en de leden.

Bij de terugkeer op het trainingsveld had de organisatie er voor gezorgd dat alles klaar stond en de barbecues al volop aan het branden waren. Er was ruim voldoende eten en drinken zelfs zoveel dat op een later moment nog rond gegaan werd om te vragen of iemand toch niet nog iets wilde.

Al met al was het een schitterende activiteit die goed georganiseerd was en waar door iedereen van is genoten. De een had hier wat langer voor nodig dan de ander maar ook dat is gebruikelijk. Het past dus om namens alle deelnemers alle organisatoren en helpers te bedanken voor deze activiteit. Wat collumpie betreft had het niet beter gekund.

En zoals gebruikelijk voor iedereen: Blijven lopen …………

 

Collumpie

 

 

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31