Aanmelden

Je kunt geheel vrijblijvend 1 maand kosteloos en zonder verdere verplichtingen met ons meetrainen. Heb je interesse om mee te trainen maar je kunt geen lange afstand (hard)lopen? Geen probleem. Een trainer zal je persoonlijk begeleiden totdat je wel in staat bent om over een lange afstand te (hard)lopen. Indien je een proefperiode wilt meetrainen gebruik dan het aanmeldformulier zodat de desbetreffende trainer contact met jou op kan nemen. Op die manier kom je niet ‘verloren aan’ bij onze training.

Vul ons aanmeldformulier in

Aanmelden / proefperiode aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
MM slash DD slash JJJJ
Geslacht*

Internet publicatie toegestaan*
Dagen*
AVG & privacybeleid*

Extra informatie

Lid worden

Wens je, na een eventuele proefperiode, lid te worden? […]. Let op. Dit is een definitieve inschrijving; hierna wordt je geacht om contributie te betalen.

Contributie

Contributie bedrag voor dit jaar bedraagt €75,00. Contributie voor de resterende maanden van het lopende jaar wordt per kwartaal berekend. Lid worden in december betekent dat je €18,75 aan contributie verschuldigd bent. Daarna wordt de jaarlijkse contributie van €75,00 in rekening gebracht.

Samen werken aan een gezonde leefstijl

Begeleiding en ondersteuning

van elke loper op zijn eigen niveau

Wij zijn Lopersgroep
“De Peelrunners”.
Sinds 1 oktober 1989 dé recreatieve van Horst en omstreken.

Onze meest voorname doelstelling is het begeleiden en ondersteunen van elke loper op zijn eigen niveau. We zijn een vereniging voor hardlopers, trailrunners en nordic walkers uit Horst en omstreken en bieden de mogelijkheid om in clubverband trainingen op de baan, op de weg en door de natuur uit te oefenen.

Lopersgroep De Peelrunners heeft een atletiekbaan met clubgebouw in Kasteelpark Ter Horst gelegen aan de Tienrayseweg in Horst. Hier bieden we een gevarieerd programma voor ieder niveau op het gebied van hardlopen, trailrunning en nordic walking.

Verder lezen over onze Lopersgroep