Nieuws

Acht van Horst

Hallo Peelrunners,

 

Na een bijzondere periode met COVID-19 maatregelen en veel beperkingen en het aflasten van de 2020 editie van het Rundje um ut Hundje hopen wij als organisatie van Rundje um het Hundje samen met de Peelrunners de blik weer naar voren te kunnen richten. 

 

In samenwerking tussen beide partijen willen we dan ook op zaterdag 19 september a.s. - binnen de huidige COVID-19 regels - een sportieve sponsor- en partner en lopersbijeenkomst organiseren. Het plan is om in samenwerking met de organisatie  van het Rundje um ut Hundje  en de Peelrunners de  sponsors en partners van het RUUH en natuurlijk alle Peelrunners uit te nodigen om die zaterdagmiddag de ‘Acht van Horst’ (5km of 10km) in de Kasteelse Bossen te lopen. De bijeenkomst zal om 15.00 starten vanaf de atletiekbaan van de Peelrunners. Na de run sluiten wij af met een gezellige BBQ op het terrein van de Peelrunners. We willen deze avond ook speciaal aandacht besteden aan het in gebruik nemen van de nieuwe atletiekbaan. 

 

Noteer deze datum in jullie agenda en denk erover of je als Peelrunner weer klaar bent voor een sportieve prestatie. Uiteraard is de datum is onder voorbehoud en afhankelijk van de dan geldende COVID-19 maatregelen.

De definitieve uitnodiging volgt binnenkort. We hopen jullie allemaal te ontmoeten op 19 september in Peelrunners-tenue, klaar voor een sportieve prestatie!

 

Vriendelijke groet,

 

Namens het bestuur van de Peelrunners,

Jeanette, Lisette, Kay, Freek en Anita

't weer

Ren-weer
Horst

Buienradar